prijavite ali ustvarite nov račun

Poročna Trgovina

Varovanje podatkov

Uporaba osebnih podatkov

Vidi d.o.o. zbira podatke na spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev. Vidi d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:
- internih tržnih raziskav
- obveščanja strank o novostih na spletni trgovini
- obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi  Vidi d.o.o.

Varovanje osebnih podatkov
Spletna trgovina se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Vidi d.o.o. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Uporaba piškotkov
Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno trgovino, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.
Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.
Odgovornost
Vidi d.o.o. ni odgovorna za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. računalnik, okužen z virusi) ali ponudnikov poti oz. infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna trgovina (npr. izpad delovanja medmrežja).

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:
Ime piškotkaNamen piškotkaČas trajanja
Sistemski: cart Piškotek, nujen za delovanje spletne trgovine 1 mesec 
Sistemski: mp_checkoutmain Piškotek, nujen za delovanje spletne trgovine 1 mesec 
Sistemski: newsletter Piškotek, ki označuje, ali se je uporabnik prijavil na e-novice 2 meseca 
Sistemski: gdpr_agreement Piškotek, ki označuje, ali se je uporabnik strinjal z GDPR obvestilom 1 leto 
Statistika: _gat Piškotek, ki ga uporablja Google Analytics za spremljanje statistike trajanje seje 
Statistika: IDE Piškotek, ki ga uporablja doubleclick.net 1 leto 
Statistika: NIDPiškotek, ki ga uporablja Google, ki shrani privzeti jezik  6 mesecev