prijavite ali ustvarite nov račun

Poročna Trgovina

Pomoč uporabnikom

Obveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh.
Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Če imate vprašanje glede izdelkov ali morda težavo pri naročanju nas lahko dobite vsak delovni dan med 9. in 17. uro 
na telefonu (01) 427 25 94 ali 041 399 953,
lahko pa na tudi pišete na
Na sporočilo vam bomo skušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.


Načini plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- s plačilno kartico – MasterCard in Visa 
- preko transakcijskega računa
- s plačilom po povzetju

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Zaradi narave izdelkov, ki jih spletna Poročna trgovina zagotavlja potrošnikom, je pogoj za izvedbo naročila plačilo po predračunu za naslednje izdelke:

Naročila tiskovin: poročna vabila, krstna vabila, poročne zahvale, zahvale ob rojstvu otroka, sedežni red, poročni meni, oznake miz, etikete za steklenice, personalizirani kartončki in tabel za sedežni red.

Naročilu personaliziranih izdelkov: naprsnih šopkov, poročnih in krstnih konfetov, personaliziranih napisov za torto, naročilo poročnih sveč, poročnih plastenk polnjenih z vodo in poročnih šampanjcev.

Pritožbe in spori
Ponudnik (Vidi d.o.o.) spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru pritožb, sporov, težav, se kupec na ponudnika lahko obrne na telefonsko številko 01 428 99 99, ali po elektronski pošti na #EM#706e706c676b67737a6e657d65636f4f777c737a783b757875#EM#. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Za primere reklamacija dostave, uveljavljanje garancije, uveljavljanje stvarne napake, lahko najdete informacije in natančne napotke glede samega poteka pritožbe na spletnem mestu www.porocna-trgovina.com. Na vse pritožbe se ponudnik odzove po elektronski pošti ali telefonsko v najkrajšem možnem času in v okviru zakonskih obvez glede na vrsto pritožbe. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem, Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor spora ni mogoče rešiti, je za reševanje spora pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Dne 14. 11. 2015 je pričel veljati Zakon o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/2015; v nadaljevanju ZIsRPS). ZIsRPS ureja izvensodno reševanje domačih in čezmejnih sporov med podjetji in potrošniki s posredovanjem izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (v nadaljevanju: izvajalec IRPS). Skladno z zakonskimi normativi ponudnik ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Ponudnik omogoča spletno trgovino na območju RS in svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS).
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Komunikacija
Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Uporabnik lahko to označi v postopku prijave.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.