prijavite ali ustvarite nov račun

Poročna Trgovina

Pogosto zastavljena vprašanja


NAKUP


Vaš nakup je povsem varen. Vaš nakup lahko plačate s plačilom po povzetju, kupnino za vaše izdelke nam lahko nakažete na naš TRR račun, naročilo pa lahko plačate s kreditno kartico Visa ali Mastercard.
Za dostavo paketov poskrbi dostavna služba GLS. 
Plačate lahko s plačilom po povzetju. To pomeni, da plačate kupnino kurirju GLS, ki vam dostavi paket. Naročilo lahko plačate s kreditno kartico Visa ali Mastercard  ali pa znesek kupnine nakažete na naš TRR račun. 

TRR račun spletne Poročne trgovine (Vidi d.o.o.)

Cene: Vse cene so v EUR na dan izdaje predračuna
Veljavnost predračuna: 5 dni od datuma naročila
Transakcijski račun: Odprt pri Intesa Sanpaolo Bank d.d.: 10100-0039857198
Sklic plačila: Navedite številko naročila
Namen plačila: Naročilo preko spletne poročne trgovine
SWIFT KODA: BAKOSI2X
IBAN: SI56 10100-003985-7198

Zaradi narave izdelkov, ki jih spletna Poročna trgovina zagotavlja potrošnikom, je pogoj za izvedbo naročila plačilo po predračunu za naslednje izdelke:

Naročila tiskovin: poročna vabila, krstna vabila, poročne zahvale, zahvale ob rojstvu otroka, sedežni red, poročni meni, oznake miz, etikete za steklenice, personalizirani kartončki in tabel za sedežni red.

Naročilu personaliziranih izdelkov: naprsnih šopkov, poročnih in krstnih konfetov, personaliziranih napisov za torto, naročilo poročnih sveč, poročnih plastenk polnjenih z vodo in poročnih šampanjcev.
V skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju ZVPot) ima potrošnik v primeru pogodbe sklenjene na daljavo, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, pri tem pa mu ni potrebno navajati razloga za svojo odločitev. Že prejeto blago mora potrošnik vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe na svoje stroške. K vrnjenim izdelkom mora priložiti OBRAZEC ZA VRAČILO BLAGA.pdf

Blago mora potrošnik vrniti nepoškodovano, ustrezno zapakirano, da se med samim transportom le ta ne poškoduje. V primeru, da je vrnjeno blago poškodovano ali ima poškodovano embalažo, ima podjetje Vidi d.o.o. pravico, da potrošniku izstavi račun za poškodovano blago ali za poškodovano embalažo. 

V primeru, da potrošnik koristi različne akcijske ugodnosti v obliki brezplačne poštnine ob določeni vrednosti nakupa in nato odstopi od pogodbe in blago tudi vrne, si podjetje Vidi d.o.o pridružuje pravico, da zaračuna stroške poštnine. 

Zaradi narave izdelkov, ki jih spletna Poročna trgovina zagotavlja potrošnikom, nekaterih izdelkov ni mogoče vrniti!

Tiskovine: poročna vabila, krstna vabila, poročne zahvale, zahvale ob rojstvu otroka, sedežni red, poročni meni, oznake miz, etikete za steklenice, personalizirani kartončki in table za sedežni red.
Personalizirani izdelki (izdelki po naročilu): naprsni šopki, zapestnice, poročni in krstni konfeti, personalizirani napisi za torto, poročne sveče, poročne plastenke, polnjene z vodo in poročni šampanjci.
Izdelki, naročeni ekskluzivno za stranko: poročne in svečane obleke, čevlji, boleri, tančice, krinoline

Tiskovine ter personalizirani izdelki oziroma izdelki po naročilu (vabila, zahvale, naprsni šopki, zapestnice, konfeti,...) se ročno izdelajo za vsako stranko posebej iz repro materiala, zatorej vračilo ni možno.


DOSTAVA


V kolikor vas v času dostave ne bo na naslovu dostave, vam bo kurir paket pustil na zbirnem paketnem mestu. Za vse podrobnejše informacije o paketnih zbirnih mestih se obrnite na podjetje GLS  (01/500-11-50).
Čas dostave naročenega blaga je odvisen od narave izdelkov, ki jih boste naročili. Izdelke, ki jih imamo na zalogi odpremimo v 5-7 delovnih dneh. 
Čas dostave poročnih tiskovin in ostalih personaliziranih izdelkov je od 5 do 7 delovnih dni od potrditve vzorčne tiskovine. 
Vse ostale izdelke odpremimo po dogovoru. 
Poštnina za naročeno blago katerega kupnina znaša:

do 39.99 EUR znaša 6,2 EUR
od 40 EUR do 69.99 znaša 4,2 EUR
od 70 EUR znaša 1,2 EUR
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete na prevzemnem mestu:

Salon Poročni kotiček
Dolenjska cesta 138A
1000 Ljubljana
PON-PET: 10:00-16:00

Izdelke je potrebno plačati pred prevzemom (predračun, kartica preko spleta), prevzem še ne plačanih izdelkov ni mogoč.