prijavite ali ustvarite nov račun

Poročna Trgovina

Vaša košarica je prazna.


OMEJITVE DOSTAVE IN NAČINOV PLAČILA:


- Če boste izbrali možnost OSEBNEGA PREVZEMA, potem morate svoje naročilo plačati vnaprej (preko predračuna ali s kreditno kartico). Mesto prevzema se nahaja v salonu Poročni kotiček, na Dolenjski cesti 138a v Ljubljani (odprt od ponedeljka do petka, med 10. in 18. uro, ter v soboto med 9. ter 13. uro). Ko bodo vaši izdelki pripravljeni na prevzem, vas bomo obvestili.

- Če boste naročili TISKOVINE (poročna vabila, zahvale, sedežni red...) potem morate svoje naročilo ravno tako plačati vnaprej (preko predračuna ali s kreditno kartico). Ko je naročilo plačano boste na svoj mail prejeli osnutek tiska, ki bo oblikovan glede na vaše želje (izbrane atribute) ter prostor, ki je na voljo za tisk. Če so potrebni popravki, nam jih posredujete nazaj in na svoj mail ponovno dobite popravljen osnutek. Po vaši potrditvi pa gredo vaše tiskovine v tisk in izdelavo.

- Ob naročilu penin je potrebno naročilo plačati vnaprej (preko predračuna ali s kreditno kartico). Steklovino (tudi vabila in konfete v steklenih epruvetkah in kozarčkih) ne pošiljamo po pošti, zato je tudi tu možen le OSEBNI PREVZEM v salonu Poročni kotiček