ZLATA vstopnica razprodaja porocnih oblek maribor3
Že 5. leto zapored bo v Mariboru (Hotel City) potekal poročni sejem, ki je v prvi vrsti namenjen predstavitvi najboljših poročnih ponudnikov iz Štajerske, Koroške, Prekmurja, Posavja in širše. Gre za največji poročni sejem v tem delu Slovenije, ki je postal že tradicionalen in vsekakor vreden vašega obiska.

porocni sejem maribor 2020 1

Razprodaja poročnih oblek
8. in 9. februarja 2020 od 11. do 18. ure bo potekala na sejmu tudi tradicionalna razprodaja poročnih oblek. V ponudbi bo več kot 100 oblek, ki bodo samo v času sejma na voljo po akcijskih cenah. Prodajne cene oblek se pričnejo že pri 69 eur. Katalog razprodajnih oblek s cenami bo objavljen od sredine decembra na našem portalu in na FB strani Razprodaja poročnih oblek.

Zlata vstopnica – GOLDEN TICKET
Ker je razprodaja vsako leto obiskana v zelo velikem številu, smo za 20 nevest pripravili posebne Zlate vstopnice, s katerimi imajo vstop na razprodajo že pred uradnim odprtjem sejma. Te neveste prve izbirajo obleke in jih pomerjajo s pomočjo strokovne svetovalke. Vsaka nevesta, ki kupi Zlato vstopnico prejme svoj termin, ki je vnaprej rezerviran. Ostale obiskovalke razprodaje svetovalke strežejo po vrstnem redu prihoda, od 11. ure naprej.

Zlatih vstopnic je samo 20, zato pohiti z nakupom! Vstopnico naročiš TU!

vstopnica sejem maribor 2020

porocni sejem maribor razprodaja IG

Razprodaja poročnih oblek za neveste BREZ ZLATE VSTOPNICE se prične ob 11. uri. Neveste bodo strežene po vrstnem redu prihoda, obleke bo možno pred nakupom tudi pomeriti in se glede morebitnih popravkov posvetovati s šiviljo. Katalog razprodajne ponudbe ženskih in moških poročnih oblek bo objavljen od sredine decembra 2019 naprej.