shutterstock 363965909
Dandanes skorajda ni poročne zabave brez prave poročne torte. Poročna torta je pogosto druga lepotica večera, takoj za nevesto, ki jemlje poglede svatov. Torta je pogosto vrhunec poročnega slavja, v zadnjem času pa sladke lepotice niso okrašene le s smetano in jedilnimi figurami. Slaščičarski mojstri jih okrasijo s cvetjem ali z drugimi tudi včasih ekstravagantnimi dodatki. Pogosto imajo poročne torte na vrhu poročno figurico ali najsodobnejšo alternativo - personaliziran napis. Dandanes lahko izbirate med pestro ponudbo figur. Med najnovejšimi tortnimi figurami so tudi take, ki jih prilagodita in vama mladoporočencema dodata tudi hišnega ljubljenčka. Take tortne figure so posebej primerne tudi za tiste pare, ki že imajo otroke, saj lahko enostavno svojo tortno figuro prilagodite. 

torta figura torta figura2


Pri izbiri poročne torte upoštevajta tudi odločitev glede izbire barvne teme, kajti pari se pogosto odločajo za skladnost poročne torte z ostalo dekoracijo na poroki. Z izbiro posebnih oblik ali močnih barv, bo poročna torta definitivno ukradla poglede svatov. Poglede pa lahko pritegnite tudi z modernimi oblikami okrasnih figur. alternativna izbira so tako figure z dodano svečko, ki bo nežno zasijala na poročnem omizju. Vajino prvo skupno opravilo - rezanje poročne torte bo tako pospremila nežna svetloba, ki jo bo oddajal plamen svečke. 

www porocnikoticek si dodatna ponudba figure za to www porocnikoticek si dodatna ponudba figure za to

Poročno slavje z zimskem času, lahko popestrite z raznoliko barvno dekoracijo in torta pri tem ni nobena izjema. Prava izbira bo tako zimsko zelena ali čutna vijolična.Nekateri pari videz poročne torte prilagodijo letnemu času, spet drugi videz prilagodijo lastnim željam, poigravanje z videzom torte pa lahko ustvari nepozabne oblike. Letnemu času primerno lahko prilagodita tudi tortno figuro, ali bosta mladoporočenca bolj romantična ali navihano razpoložena. V kolikor se navdušujete nad jeklenimi konjički, lahko tudi te vpletete v sam videz torte. 

www porocnikoticek si dodatna ponudba figure za to www porocnikoticek si dodatna ponudba figure za to