D36 N30 (1)
Pri izbiri modnih dodatkov upoštevajte dejstvo, da pogosto ravno ti dopolnjujejo osebni stil neveste in vplivajo na svečano in posebno razpoloženje. Pri izbiri le teh in posledično tudi pri izbiri prave poročne pričeske, upoštevajte tudi kroj poročne obleke in posebne detajle, ki jih ne želite skriti ali zakriti.

Polžki so priročni pri klasičnih figah ali pri polspetih pričeskah. Pri slednji je obraz odprt, obenem pa ima pričeska potrebno svežino in volumen. Preprosto pričesko, denimo ribjo kost, lahko brez težav popestrite s polžki ali lasnimi perlicami ter zasijete. Vse neveste, ki razmišljate o tem, da bi na svoj poročni dan nosile rahlo valovite kodre, si lahko v lase vpletete tudi cvetlice ali pričesko popestrite z lasnim glavničkom. Kodri bodo prosto padali po vaših ramenih in poudarili vašo naravno lepoto in poročno obleko. 

TIARA K201 55eur porocna trgovina TIARA K101 39eur porocna trgovina4


Visoko speti lasje so od nekdaj veljali za slavnostno pričesko. Ta pričeska je posebej primerna za tiste neveste, ki jim je pri srcu tradicionalna poroka. Lase lahko spnete v figo na poljubno mesto, lahko jih spnete na sredini ali pa jih pomaknete na stran. Na zatilju speti lasje v figo so primerni za vse klasične neveste. Taki pričeski se odlično prilegajo tiare in lasni obroči. Neveste, ki boste figo nosile na strani, lahko pričesko popestrite z drobnim lasnim glavničkom. 

lasnica cvet s kristalom porocna trgovina2 lasnica perlica s kristali porocna trgovina


Počesan rahlo valovit čop s klasičnim glavničkom je pravšnji za vse neveste, ki prisegate na enostavne pričeske. Čop lahko spnete tudi na stran in s tem poudarite detajle na poročni obleki ali dekolteju. Speti lasje v čop dajejo videz spuščenih, vendar še vedno urejenih las, pričeska pa je primerna za vse neveste z gostimi lasmi. V lase lahko vpnete elegantne lasnice s kristalčki, ki bodo bogato popestrile poročno pričesko. Pričesko lahko okrasite tudi z lasnimi biseri.

glavnicek porocni nakit porocna trgovina porocni nakit glavnicek ivory gold 16x10 cm 39eur

Venčki iz kristalčkov in biserov so odličen modni dodatek za romantične neveste. Ročno izdelani venčki imajo pogosto motive cvetja ali pa so iz enostavnih kristalčkov. Še enostavnejši za uporabo pa so lasni glavnički, ki se čudovito prilegajo dvignjenim, polspuščenim ali spuščenim poročnim pričeskam. Priročni so predvsem zaradi enostavne uporabe. Glavniček enostavno vtaknete v poročno pričesko in zasijete.