porocna torta porocna trgovina
Torta, slavnostna gostja na zabavah Poročna torta ima svoje mesto takoj za nevesto, zato je njen videz še kako pomemben. Želje parov glede izbire prave poročne torte so različne. Nekateri se navdušujejo nad večnadstropnimi lepoticami, ki so prava paša za oči, spet drugim je pomembna dekoracija torte, tretji vse stavijo na okus in prvi grižljaj. Vsem pa je skupno eno - tortna figura ali personalizirani napisi za torte. Personalizirani napisi za torto niso več novost na trgu, novost pa so vedno nove oblike, ki jih prilagajamo željam bodočih mladoporočencev. 

napis za torto mr mrs personaliziran napis za porocno torto par

Pri oblikovanju napisov za torte skorajda ni ovir, treba je le upoštevati črke, ki jih vsebujeta vajini imeni ali priimek - te se morajo med seboj povezovati, ker mora biti napis trden. Pomembno je, da se pri izbranem slaščičarju pozanimata kolikšen premer bo imela površina torte kamor bosta namestila vajin napis. Napis namreč ne sme biti premajhen, prevelik pa tudi ne. Mora biti ravno pravšnje velikosti, da bo vajino poročno torto dodatno polepšal. Personalizirani napisi so odlična rešitev za preproste poročne torte. Z enostavnim napisom bosta torto na preprost način personalizirala z vajinim skupnim priimkom ali kakšno drugo vsebino. 

napis za torto g in gasrcek napis za torto golobi porocna trgovina

Poročna torta ima več simbolnih pomenov. V prvi vrsti rezanje poročne torte predstavlja prvo skupno dejanje bodočih mladoporočencev, skupno okušanje torte brez pribora pa pomeni, da bosta mladoporočenca v zakonu vzajemno skrbela en za drugega. Obenem imajo tudi kosi torte poseben pomen za svate, in sicer simbolizirajo delitev sreče mladoporočencev med svoje goste. V kolikor bosta poročno zabavo do potankosti načrtovala, je dobro, da se za rezanje poročne torte odločita nekoliko prej, preden se poročna zabava razvije tudi na plesišču, le tako ne bosta uničila plesne energije. Obenem je rezanje in okušanje poročne torte za tiste malček starejše goste tudi znak, da lahko brez slabe vesti odidejo. Kdaj bo vajin čas za rezanje torte je povsem vajina odločitev, zagotovo pa bodo prav vsi svatje prav radi počakali na ta trenutek. 

napis za torto 50 let poroke porocna trgovina napis za torto stevilke porocna

Napisi za toro pa so pravo presenečenje tudi za ostale zabave in obletnice. Gotovo bo personaliziran napis v obliki številke odlična popestritev in darilo obenem ob praznovanju 30, 40 ali 50 rojstnega dne. Sofisticiran videz bodo dobile tudi torte ob praznovanju zlatih porok. Te si namreč zaslužijo prav posebno pozornost, tako zakonca kot tudi njuna torta.