dekoracija porocnega omizja porocna trgovina

Dekoracija s konfeti
Poleg prtičkov lahko pred krožnik položite konfete in vsakega gosta že na samem začetku presenetite z majhnim darilcem. Konfet naj se barvno ujema z ostalo namizno dekoracijo. Konfeti so lahko lično aranžirani v škatlicah, vrečkah, stekleničkah, epruvetkah ali različnih trakovih. Za piko na i lahko na dekorativnih pladnjih posrežete s sladkimi konfetnimi bonboni polnjenimi s čokolado ali mandlji.

dekoracija porocnega omizja1 porocna trgovina

Kartice za sedežni red
Poročno omizje bo popolno s karticami, ki označujejo sedežni red povabljenih. Sedežni red je skoraj nepogrešljiv, saj se brez njega pogosto se zgodi, da se ob prihodu v gostišče svatje ne želijo posesti. Kartice za sedežni red uskladite z motivi in barvami, ki ste jih izbrali pri ostalih poročnih tiskovinah.

dekoracija porocnega omizja2 porocna trgovina

Jedilni listi na poročnem omizju
Poroka je priložnost, da postrežete z odlično in izbrano kulinariko. Svečane jedi bodo dobile posebno mesto na poročnem meniju. Posebno praktični so samostoječi meniji v obliki trikotnika, ki so tiskani obojestransko in zato vidni gostom na obeh straneh mize. Enojne menije v obliki kartončka pa preprosto zataknete v pogrinjek.

dekoracija porocnega omizja3 porocna trgovina

Leseni podstavki
Lesen podstavek je odličen dekorativni dodatek za poročno omizje v rustikalnem slogu. Uporabite ga lahko tudi za podstavek poročne torte. Simbol drevesnega debla je nespremenjenost, tako kot vajina ljubezen, ki se bo z leti le krepila. Nepogrešljivo za poroke v vintage stilu.

dekoracija porocnega omizja4 porocna trgovina