leseni metuljcki porocna trgovina
Svečani dogodki od nas pogosto zahtevajo, da upoštevajo nekatere zakonitosti in pravila vedenja, obleka ob tem ni nikakršna izjema. Tako kot pri ženskih oblekah, so tudi pri moških oblekah pravila nošenja in uporabe posameznih kosov moške obleke. Z upoštevanjem le teh moški doseže višek elegance. Ker pa je protokolarnih dogodkov v življenju slehernika bolj malo, so le življenjsko pomembni dogodki kot je to poroka, rojstvo in praznovanje rojstnih dni. Pri teh sicer zelo pomembnih dogodkih, si vseeno lahko privoščimo malo več svobodne izbire modnih dodatkov, trenutni hit med moškimi modnimi dodatki so leseni metuljčki. Z uporabo le teh boste na preprost način dosegli eleganten in stilsko dovršen videz.

leseni metuljcki BRKI TEMNI crni porocna trgovina leseni metuljcki BRKI TEMNI RJAVI porocna trgovina

Na trgu imate pestro ponudbo oblik metuljčkov, dodani so jim različni materiali, pomembno pa je, da si vedno izbereta takšnega, ki bo najbolj ustrezal vašemu stilu in osebnosti. Reku "obleka naredi človeka", bi lahko pripisali dejstvo, da so nekoč metuljčke navadno pripisovali akademikov, inženirjem in ostalim visoko izobraženim znanstvenikom. Zatorej ne pozabite, da bo vaš videz z lesenim metuljčkom veličastnejši.

leseni metuljcki SVETEL OKVIR VINSKO RDEC porocna leseni metuljcki cena CIKLAM 2 porocna trgovina2

Z lesenim metuljčkom lahko popestrite tudi vsakdanji videz. Metuljček bo brez dvoma vašo vsakdanjo podobo naredil bolj sofisticirano ali morda celo drzno. Namreč z uporabo vintage modnega dodatka boste ustvarili vtis moškega, ki si upa več. Ne pozabite, da ženske poglede privabljajo samozavestni moški. Izberite le pravo obliko metuljčka, ki se bo podal vaši obliki obraza in obenem skrbno izberite barvo metuljčka, ki bo poudarila vaše lepe oči. Ob izpolnjenih teh dveh predpostavkah zagotovo ne potrebujete zagotovila, da jo boste z lesenim metuljčkom brez dvoma očarali. Leseni metuljček je tudi enkratno darilo in obenem priložnost, da obdarovanec ob pomembnih dogodkih in zabavah na sebi nosi pomembno darilo. Za metuljčka pa lahko kupite tudi lično škatlico

leseni metuljcki cena VIOLA2 porocna trgovina2 leseni metuljcki BRKI MODRA porocna trgovina2