porocna dekoracija baloni
Imate omejen proračun za cvetje?
Predstavljamo vam ideje, kako do čudovite in poceni dekoracije z vsestranskimi baloni.

porocna dekoracija baloni porocna trgovina

Poročne dekoracije z baloni so izredno vsestranske – od enostavnih, ki jih lahko naredimo tudi sami, do zahtevnejših, kjer nam lahko pomagajo izkušeni dekoraterji.  Z baloni lahko čudovito zapolnimo prostor. Pri napihovanju si lahko pomagamo z ročnim napihovalcem, če pa želimo imeti obstojnejšo dekoracijo (baloni, katerih velikost bo ostala enaka vsaj nadaljnjih 48 ur), pa se morate poslužiti helija.

porocna dekoracija baloni porocna trgovina1

porocna dekoracija baloni porocna trgovina2

Nekaj preprostih idej za uporabo balonov:
- Balone nanizamo na vrv in z njim okrasimo stene. Kanček dodanega zelenja bo vaši dekoraciji vdahnil svežino in jo na enostaven način povezal s celotnim prostorom.
- Na balone lahko zavežeta vajine skupne fotografije in tako dogodku dodata še kanček nostalgije.
- Baloni lahko služijo kot okras pri cerkvenem ali civilnem obredu, z njim lahko popestrita svoje domove, avto, svečano omizje…

porocna dekoracija baloni porocna trgovina3


porocna dekoracija baloni porocna trgovina4

Možnost uporabe balonov je praktično neskončna. Vodilo pri izboru barv naj bo vajina osrednja barvna nit, ki jo omejita z nevtralnimi toni (belo, krem …).

DEKORACIJA Z BALONOM LOVE

Pogosto se zgodi, da smo na poročnem slavju omejeni pri izbiri dekoracije. Sveže cvetje je težko pritrditi, z balonom "love" pa lahko enostavno zapolnimo prostor, za pritrditev pa potrebujemo le vrvico ali dvostransko lepilo. Balon bo popolna popestritev tudi za vajine poročne ali zaročne fotografije. Baloni na fotografiji so napolnjeni z navadnim zrakom (helij ni potreben).

balon love porocna trgovina