darilo za prico druzico porocna trgovina
Prihaja vajin dan in veselijo se ga prav vsi okoli vaju - družina, prijatelji, znanci. Mnogi izmed njih igrajo posebno vlogo v vajinem življenju in na vajin poseben dan. Mnoge izmed njih ste in boste izbrali na poseben način in kako se jim lepše zahvaliti, da bodo ob vas, na vaš dan? Presenetite jih s čudovito ogrlico ali zapestnico s posvetilom, ki ga na vašo željo tudi spremenimo oz prilagodimo obdarovani osebi.

Kaj podariti poročni priči?
Tvoja poročna priča je gotovo oseba, ki ti veliko pomeni in seveda tudi ti njej. To je oseba, ki ti bo stala ob strani ob pripravah na poroko prav od začetka do konca, zato si zasluži še posebno pozornost pri obdarovanju. Pri izbiri darila za poročne priče ali družice je pomembno, da je le to personalizirano - narejeno posebej za njih. Prav zato smo oblikovali posebna posvetila, katerim dodamo zapestnico ali ogrlico s simbolom, ki ga izberete vi.

zapestnice za price in druzice 1 porocna trgovina

Najbolj priljubljeni motivi zapestnic so "infinity" s pomenom neskončne povezanosti in ljubezni, motiv srca ali metuljčka.

darilo za porocno prico zapestnice porocna trgovin

ogrlica 2prstana za nevesto rosegold porocna trgov ogrlica 2prstana za nevesto porocna trgovina2

Prikupno verižico lahko podarite tudi kot darilo bodoči nevesti. Njena sreča bo neizmirna. Konec koncev pa si verižico lahko podarite tudi sami sebi in vedno vas bo spominjala na vaš resnično poseben dan.

darilo za prico druzice zapestnice srebro porocna darilo druzice ogrlica 2srcka porocna trgovina

Na voljo so vam čudoviti motivi, ki simbolizirajo ljubezen, prijateljstvo in družino. Vse kar je v življenju resnično pomembno in kar je pomembno na vaš poročni dan. Vsaka vaša prijateljica, ki vas bo spremljala na poroki, bo resnično vesela tega posebnega darila in posvetila, darilo pa vaju bo povezalo za vedno.

darilo druzice ogrlica rosegold srce porocna trgov darilo druzice ogrlica infinity rosegold porocna t

Ogrlico ali zapestnico s posvetilom pa prejmete v lično zapakirani kuverti. Darilo, ki se ga bo razveselila vsaka mama, tašča, sestra, priča, prijateljica, družica....


darila za porocne price in druzice

Kaj podariti moški poročni priči?
Tudi moški poročna priča si zasluži drobno pozornost. Nadvse praktično darilo je metuljček, ki nakazuje barvno tematiko in stil poroke in si ga bo lahko nadel tudi na poročni dan. Izbirate lahko med enobarvnimi metuljčki iz satena (na voljo več barv) ali lesenimi v kombinaciji z modro oz. črno tkanino.

darila za porocne price moski metuljcki porocna tr

darila za porocne price lesen metuljcek porocna tr