porocni plasc porocna trgovina
Zima, letni čas, ki ga spremlja mraz, a tudi topli objemi. Zimske neveste ste lahko kot snežne kraljice, da pa vas ne bo grela samo ljubezen, je treba poskrbeti za toplo obutev in oblačila tudi na poročni dan.

TOPLI BOLERI
Bolero je eleganten modni dodatek za hladnejše dni. Z bolerom lepo zakrijemo gola ramena ali dekolte, krzneni bolero pa vas bo obvaroval tudi pred mrazom. Vsem damam z nekoliko bolj okroglim spodnjim delom telesa priporočamo bolero ožjih linij, ki se prilega telesu. Obleke Empir sloga in Morske deklice se bodo odlično kombinirale z bogato krojenimi boleri v videzu umetnega krzna. V primeru, da se boste odločile za obleko Empir sloga, posegajte po krajših bolerih.
 

zimska poroka boleri plasc1 porocna trgovina

Poročne obleke v slogu Princeske se bodo enkratno dopolnjevale z boleri, ki bodo ležali nižje na ramenih. Na tak način bo zgornji del telesa videti ožji. Kraljevski videz in neizmerno toplino pa vam bo dal tudi bel poročni plašček. Poročni plašček se z dodatkom umetnega krzna prilega skoraj vsem slogom poročnih oblek.

zimska poroka boleri plasc porocna trgovina


ZAPRTI POROČNI ČEVLJI
Za brezhiben korak v zakon potrebujete udobne in zaprte čevlje. Čevlje lahko nosite skupaj z nekoliko debelejšimi poročnimi nogavicami ali jih obujete samo za poročno slavje. Izbirate lahko med številnimi modeli vrhunske znamke poročnih čevljev Paradox London. Poročne petke lahko enostavno zaščitite tudi s sčitniki petk.


zaprti porocni cevlji zimska poroka porocna trgovi


OBLEKE IN POROČNI DODATKI
Ni zimske kraljice brez prave tiare! Poročne tiare s svojo pravljičnostjo dopolnjujejo toliko različnih stilov poročnih oblek, da si jo lahko umisli prav vsaka nevesta. Lasni obroči - popolna izbira za neveste s spuščenimi pričeskami in enostavnejšimi poročnimi oblekami. Prave zimske dame pa lahko posežete tudi po klasičnih pajčolanih. Ogledate si jih lahko TUKAJ!

zaprta porocna obleka zimska poroka porocna trgovi

Poročne rokavičke bodo vaše roke ščitile pred mrazom in vetrom obenem pa so simbol elegantne ženske roke. Z izbiro pravih rokavic lahko odlično dopolnite svoj videz.

rokavice zimska poroka porocna trgovina