Nakupovalna košarica
0 artiklov v košarici
skupaj: 0,00 €
V košarico

Plačila


Načini plačila


Če boste izbrali možnost OSEBNEGA PREVZEMA je potrebno NAROČILO PLAČATI PRED PREVZEMOM!

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.


Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN 02. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net ...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Slovenij.

Pri plačilu navedite naslednje podatke:

  • Namen plačila: Nakup izdelka preko spletne trgovine in priimek naročnika
  • Naziv: Vidi d.o.o.
  • Ulica: Dolenjska cesta 148
  • Kraj: 1000 Ljubljana
  • Številka računa: SI56 1010 0003 9857 198


Plačilne kartice

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

Pri plačilu s plačilno kartico:

  • plačnik (podatki v profilu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne kartice,
  • po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.

Članice sistema Activa so Banka Celje, Banka Koper, BKS Bank, Deželna banka Slovenije, Gorenjska banka, Hranilnica LON, Hranilnica Vipava, Nova KBM, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen banka in Volksbank.
V naši spletni trgovini vam nudimo možnost plačila s karticami s Activa, Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron.

Postopek plačila s kartico:

  • 1. korak: vnos številke kartice
  • 2. korak: vnos veljavnosti kartice. V primeru, da to zahteva kartica (velja za kartici Master card in Visa) je potreben vnos varnostne kode vaše kartice. Če uporabljate kartico Visa ali Mastercard, je to 3 mestna številka desno od številke vaše kartice (hrbtna stran kartice)
  • 3. korak: V primeru, da je politika poslovanja banke, kjer imate kartico (npr. Nova KBM) takšna, da zahteva še eno kodo (8 – mestna koda), se vam odpre novo okno, kjer  s pomočjo ČIP kartice in OTP čitalca pridobite potrebno 8 – mestno kodo.

V primeru, da je politika poslovanja banke drugačna sledite le navodilom, ki vam jih daje spletna trgovina glede plačevanja s karticami (spletna trgovina vas vodi skozi vse korake plačila s karticami).


Plačilo po povzetju

Vaše naročene izdelke lahko plačate z gotovino ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Stroški dostave oz. končnega zneska so navedeni v oddanem naročilu. Izdelke s tiskom ni možno pošiljati s plačilom po povzetju.

Cenik dostave:

Vrednost nakupa do 39,99 eur od 40 EUR  77,99 eur nad 78 eur
Poštnina 5,00 eur 3,00 eur brezplačno


Vse cene so z DDV!


Več o dostavah si lahko preberete tukaj >>

Cene

Spletna cena velja za vse člane spletne trgovine. Član postane vsak z registracijo v spletno trgovino.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Na vrh

Vstopite v stik z nami

Info telefon:
01 427 25 94

E-pošta:
info@porocna-trgovina.com
porocnatrgovina@gmail.com

Potrebujete pomoč?


Stopite v stik z naMI ...